Aktivera Premiumversionen av appen

Du måste aktivera Premiumversionen av Kaspersky Safe Kids på förälderns enhet för att kunna använda alla funktioner i appen.

Du måste ha en fungerande internetanslutning för att aktivera appens Premiumversion.

Aktivera Premiumversionen av appen på en Android-enhet

Aktivera Premiumversionen av appen på en iOS-enhet

Aktivering av Kaspersky Safe Kids kan dröja ett tag. Begränsningarna av gratisversionen tillämpas tills aktiveringsprocessen har slutförts. Om programmet inte har aktiverats, kontakta kundtjänsten.

Du kan också köpa en prenumeration i onlinebutiken eller på My Kaspersky.

Om du köper en prenumeration växlar alla Kaspersky Safe Kids-appar på alla enheter som är kopplade till ditt My Kaspersky-konto till Premiumversionen.